CORONA2021-06-27T13:59:31+02:00

Hoera! Het kan weer!

LIEVE ESCAPERS,

We zijn superblij om te kunnen melden dat Rock City Escape haar deuren weer voor jullie heeft geopend!
De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en gasten blijft onze hoogste prioriteit en we zullen daarom heropenen met een reeks (inmiddels bij iedereen wel bekende) veiligheidsmaatregelen om jou en je familie, vrienden, collega’s, kennissen of vage bekenden, te helpen genieten van een leuk, maar vooral ook veilig uitje. We blijven de overheidsrichtlijnen in de gaten houden en passen waar nodig de veiligheidsmaatregelen aan.

We sluiten je dus graag op! Maar we doen dit uiteraard wel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Om te zorgen dat het bezoek aan een escape room voor iedereen op een veilige en verantwoorde manier kan plaatsvinden, hanteren wij extra voorzorgsmaatregelen:

  • Wij schudden geen handen en verzoeken iedereen, medewerkers en spelers, een onderlinge afstand van minimaal 1,5 meter in acht te nemen. Bij hanteren van deze regel is het mogelijk te spelen in een team van minimaal 2 en maximaal 6 personen.
  • Bij binnenkomst vragen wij onze medewerkers en gasten hun handen te desinfecteren. Desinfecterende handalcohol wordt door ons aangeboden.
  • Dragen van een mondkapje is sinds 26 juni niet meer verplicht.
  • Neusverkoudheid, koorts, keelpijn, verkouden? Kom een andere keer. We vragen iedereen, medewerkers en spelers, thuis te blijven bij één of meer van de bekende symptomen.
  • Personen met één of meer van genoemde symptomen die toch op onze locatie verschijnen zal toegang worden geweigerd.
  • Alle ruimtes worden na elke groep gereinigd. Dit kan betekenen dat er soms wat extra tijd nodig is voor reset.
  • We zorgen ervoor dat groepen bij het aankomen en vertrekken van de escaperoom elkaar niet tegen komen. Hier hebben we twee ontvangstruimtes voor beschikbaar.

Aarzel niet om bij vragen over dit protocol contact met ons op te nemen.

Wij willen iedereen nogmaals ontzettend bedanken voor alle steunbetuigingen, berichtjes en betrokkenheid. Onze bezoekers maken onze escape rooms compleet. Voor nu: houd vol, blijf gezond en volg onze online kanalen voor de laatste updates uit ons klooster. Hopelijk tot snel, wij kijken naar je uit!

Liefs,
Rock City Escape