CORONA2021-03-24T22:01:52+01:00

Gesloten deuren t/m 20 april

LIEVE ESCAPERS,

Door de overheid is besloten dat ook wij voor de derde keer de deuren moet sluiten, dit keer vanaf 15 december tot en met 20 april. Veiligheid en gezondheid voorop, het is even niet anders, we slaan ons er samen doorheen. Wij kijken er nu al naar uit om onze grote (en tegenwoordig ook de wat kleinere) bezoekers weer te zien puzzelen in ons prachtige Eemklooster en hopen jullie vanaf 21 april weer te mogen ontvangen!

Met iedereen die in de komende periode een reservering heeft staan nemen we zo snel mogelijk contact op. Houd je mailbox (en eventueel je spamfolder) dus in de gaten.

CORONAPROOF BUITEN PUZZELEN!

Ga op ontdekkingstocht over het landgoed van ons prachtige O.L.V. ter Eemklooster: een Coronaproof buitenactiviteit voor het hele gezin!

SPEURTOCHT HET SPOOKKLOOSTER

CADEAUBON

Wil je  langskomen en kan dat nu even niet door de maatregelen, maar wil je wel alvast iets leuks om naar uit te kijken? Schaf dan alvast een cadeaubon of tegoedbon aan, of doe iemand een escape bezoek cadeau!

BESTEL CADEAUBON

Wij willen iedereen nogmaals ontzettend bedanken voor alle steunbetuigingen, berichtjes en betrokkenheid. Onze bezoekers maken onze escape rooms compleet. Voor nu: houd vol, blijf gezond en volg onze online kanalen voor de laatste updates uit ons klooster. Hopelijk tot snel, wij kijken naar je uit!

Liefs,
Rock City Escape