CORONA2021-05-29T13:00:31+02:00

Hoera! Het kan weer!

LIEVE ESCAPERS,

We zijn superblij om te kunnen melden dat Rock City Escape haar deuren weer voor jullie heeft geopend!
De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en gasten blijft onze hoogste prioriteit en we zullen daarom heropenen met een reeks (inmiddels bij iedereen wel bekende) veiligheidsmaatregelen om jou en je familie, vrienden, collega’s, kennissen of vage bekenden, te helpen genieten van een leuk, maar vooral ook veilig uitje. We blijven de overheidsrichtlijnen voor heropening in de gaten houden en passen waar nodig de veiligheidsmaatregelen aan.

Nog even alles op een rij, voor zowel Bloody Mary als Soup du Jour geldt:

Vanaf versoepelstap 2, per 19 mei, mogen wij duo’s of huishoudens (max 6 personen) ontvangen.
Vanaf versoepelstap 3, vanaf 5 juni, mogen wij groepen van 4 personen of huishoudens (max 6 personen) ontvangen.
Vanaf versoepelstap 4 kunnen we dan eindelijk weer “terug naar normaal” en mag je ook als niet-huishouden met een groepje van max 6 personen proberen te ontsnappen aan Mary of Gaston.

We sluiten je dus graag op! Maar we doen dit uiteraard wel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Om te zorgen dat het bezoek aan een escape room voor iedereen op een veilige en verantwoorde manier kan plaatsvinden, hanteren wij extra voorzorgsmaatregelen:

  • Wij schudden geen handen en verzoeken iedereen, medewerkers en spelers, een onderlinge afstand van minimaal 1,5 meter in acht te nemen. Bij hanteren van deze regel is het (tot nader bericht) mogelijk te spelen in een team van minimaal 2 en maximaal 6 personen (indien een huishouden).
  • Bij binnenkomst vragen wij onze medewerkers en gasten hun handen te desinfecteren. Desinfecterende handalcohol wordt door ons aangeboden.
  • Wij vragen medewerkers en gasten of zij een mondkapje willen dragen. Deze kunnen worden meegenomen, of ter plekke worden verkregen.
  • Er worden latex (wegwerp)handschoenen ter beschikking gesteld, welke, indien gewenst, tijdens het spel door de spelers kunnen worden gedragen. Deze handschoenen zijn niet verplicht.
  • Neusverkoudheid, koorts, keelpijn, verkouden? Kom een andere keer. We vragen iedereen, medewerkers en spelers, thuis te blijven bij één of meer van de bekende symptomen.
  • Personen met één of meer van genoemde symptomen die toch op onze locatie verschijnen zal toegang worden geweigerd.
  • Maak zoveel mogelijk thuis gebruik van het toilet. Op onze locatie zullen wij één toilet openstellen, te gebruiken bij ‘noodgevallen’.
  • Alle ruimtes worden na elke groep gereinigd. Dit kan betekenen dat er soms wat extra tijd nodig is voor reset.
  • We zorgen ervoor dat groepen bij het aankomen en vertrekken van de escaperoom elkaar niet tegen komen. Hier hebben we twee ontvangstruimtes voor beschikbaar.

Aarzel niet om bij vragen over dit protocol contact met ons op te nemen.

Wij willen iedereen nogmaals ontzettend bedanken voor alle steunbetuigingen, berichtjes en betrokkenheid. Onze bezoekers maken onze escape rooms compleet. Voor nu: houd vol, blijf gezond en volg onze online kanalen voor de laatste updates uit ons klooster. Hopelijk tot snel, wij kijken naar je uit!

Liefs,
Rock City Escape